35. Kassidel on ka veebruaris pulma-aeg :D


KALAD

*

2009. aasta on lähedaste suhete ja sõpruse aasta. Vali hoolikalt, kellega koos oma aega veedad. Tähed soovitavad sul armusuhetes vältida liigset impulsiivsust. Vahel on kasulik aeg maha võtta. Sel aastal piltlikult öeldes teed endale raja vabaks, et lendu tõusta. Kõik see, mis ei kuulu su tulevikku, olgu need mingid harrastused, seosed või reaalsed struktuurid, laguneb järgmise 12 kuu jooksul koost. Sina aga elad läbi vabanemistunnet. Sinu uus elu algab 18. jaanuaril 2010.
*
Kõige raskem sel aastal on leida tasakaal isikliku elu ja töö vahel. Tihti tunned, et sind rebitakse korraga kahes suunas. Õnneks jätkub sul hingelisi ja vaimseid ressursse ja tulgu milline kriis tahes, sina liugled sellest välja nagu liblikas. Sinu ümber on häid inimesi ja neid tuleb juurde. Sinu elus on ka rõõmu. Tegelikult on algav aasta sulle kümnendi üks meeldejäävamaid. Aasta algul on armastuseplaneet Veenus muide Kalades. Enne veebruari lõppu võib-olla abiellud või kihlud.
*
See aasta kuulub inimestele, teistele inimestele. Muutused terendavad silmapiiril. Suhted teistega saavad su tuleviku ja edu aluseks. Püüa ennast väljendada eriti selgelt, olla väga realistlik.
*
Raha ei ole sel aastal probleem. Alates oktoobrist pööra oma majandusasjadele siiski pisut enam tähelepanu. November ja detsember ei sobi üldse finantsotsuste tegemiseks. Käi rahaga ümber pigem konservatiivselt.